Conferinta HR

Deficitul de personal este, poate, una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta companiile din Romania. Numai în domeniul IT, în anul 2016, a existat un deficit de 50.000 de angajati, iar firmele din productie, spre exemplu, reloca oameni si de la sute de km pentru a-i angaja. Asadar, nu este de mirare ca firmele depun eforturi considerabile in a-si păstra si multumi angajatii pe care ii au deja.

Mai mult, intr-un mediu atat de dinamic, apar mereu trend-uri, concepte noi care promit sa rezolve nevoile companiilor. Daca aceste noi concepte nu sunt ințelese pe deplin si implementate corespunzator în companii, se pot transforma din investitii în cheltuieli.

Pentru a privi cat mai obiectiv noile tendinte din piata resurselor umane, dar si pentru a afla cum pot fi acestea adaptate fiecarei companii, Azimut Happy Employees vă invita la conferinta HR Zoom IN.

conferinta HR

De ce este diferita conferinta Zoom IN 2017?

Conferinta Zoom In este spatiul in care se ,,pun sub lupa” ultimele noutati din HR. Tema acestei editii este Organizational Well-Being, iar speakerii vor aduce perspectiva lor internaționala, stiintifica, practica si locala asupra conceptului. Scopul este de a educa si informa cat mai corect piața asupra conceptului si strategiilor de well-being organizational, in contextul in care acesta este prea putin cunoscut sau ințelesul lui este deja, prea diluat.

De ce sa dai Zoom IN in 2017?

Pentru că informatia inseamnă putere. Dacă reusesti sa ințelegi ce este well-being-ul organizational cu adevarat si cum sa il aplici, eforturile pentru angajatii tai vor fi mult mai unitare si obiective.

Pentru a fi parte dintr-o comunitate de specialisti. Ai oportunitatea de a te informa corect despre concepte noi din piata si sa inveti de la specialisti nationali si internationali care studiaza si urmaresc aceste concepte de ani.

Pentru că vei avea parte de o abordare practica, interactiva.  Plenara cu partcipare directa, cu studii de caz reale; workshop-uri practice, acoperind sfera financiara, emotionala si sociala a well-being-ului organizational; instrumente aplicabile, care sa iti ușureze munca zilnica; plus, un masterclass cu locuri limitate.

Dă un Zoom pe site-ul conferintei pentru a vedea agenda, cine sunt speakerii si pentru a-ti luat biletele la pret de early bird! Ne vedem la conferință care va avea loc in 27 aprilie 2017, la The Office, Cluj-Napoca!

Un eveniment marca Azimut Happy Employees dedicat dezvoltarii programelor menite să crească eficiența, productivitatea, angajamentul și motivația echipelor și a angajaților. În încercarea de a ne atinge viziunea ca toate echipele din lume să-și atingă potențialul lor maxim.

  Vezi editia din 2018

Autor:

Ana-Maria Trifan
Trifan Ana-Maria – PR & Events Coordinator
Livrare: Teambuilding,Training
Email: anamaria.trifan@happy-employees.eu
LinkedIn