Teambuilding Betfair 2014

Angajati FericitiImpresii din team buildingLeave a Comment

teambuilding Betfair 2014

Toamna a inceput in forta pentru echipa Azimut. Intre 19-21 septembrie ne-am petrecut weekend-ul la Sovata, jud. Mures, in compania placuta a celor 180 de participanti din partea companiei Betfair. Nerabdarea si dragul cu care am asteptat acest program a fost cu atat mai mare cu cat in urma cu aproximativ un an, am mai lucrat cu o parte din echipa Betfair. Daca atunci cei 24 de participanti au avut ca misiune construirea Turnului Babel, in acest an tematica teambuilding-ului a fost ,,Game of Thrones”.

Calendarul activitatilor a inceput vineri, cu acomodarea la locatie si pregatirea programului de a doua zi, insa nu s-a neglijat nici partea de socializare si distractie. Ziua de sambata a fost plina de relaxare, buna dispozitie dar si de competitie, colaborare, eforturi comune si recompense. In prima parte a activitatilor, cei 180 de participanti s-au impartit aleator in 10 echipe. Inainte de a porni in aventura ce le va oferi resursele necesare pentru a se apara de inspaimantatorii ,,White Walkers”, temerarii nostri au fost alocati in casele regale cuvenite. Pentru ca sa poata fi lesne recunoscuti, au trebuit sa isi creeze elemente proprii de identitate, cat mai originale si reprezentative pentru casa lor. Acum ca aveam identitati, echipe si apartenente clar definite, puteam porni spre aventura!

Pentru a capata resursele necesare apararii zidului de White Walkers, trebuia sa trecem, impreuna cu echipele noastre, prin diferite probe. ,,Decriptarea semnelor ascune”, ,,Gardul blestemat”, ,, Peripetii pe taramuri albe”, ,,Precizie regala”, ,,35 de numere misterioase” sunt activitatile care ne-au pus la incercare inventivitatea, rabdarea, capacitatea de comunicare, determinarea, dar care, in acelasi timp, ne-au ajutat sa lucram mai bine in echipa si sa intelegem rolul si indispensabilitatea fiecarui membru din echipa noastra.

Chiar daca unele probe au fost, poate, mai solicitante, altele mai frustrante sau mai relaxante, participantii nu s-au lasat batuti. Dimpotriva, determinarea si ingeniozitatea au fost trasaturile caracteristice de grup. Astfel, am reusit sa ne indeplinim misiunea, iar resursele dobandite, alaturi de eforturile comune si multa dibacie , ne-au ajutat sa protejam Zidul de temutii White Walkers. Pentru a sarbatori victoria, seara a continuat cu o petrecere pe masura reusitei.

Din fericire, vremea a tinut cu noi, iar zona minunata din jurul lacului Ursu- gazda activitatilor noastre- a intregit tabloul unui weekend mai mult decat reusit. Am invatat, amuzandu-ne, alaturi de voi, ca Java ne poate ajuta si in viata de zi cu zi, in a ne indeplini sarcinile; ca unii colegi lucreaza mai bine incurajati fiind de echipa sau, altii, la presiunea timpului; ca putem reusi, chiar si atunci cand ne speriem de anvergura unui task.

Va multumim pentru implicare, energie si spontaneitate! Asteptam cu nerabdare urmatorul teambuilding alaturi de voi!