TEAM BUILDING OUTDOOR CU MARQUARDT – PARTEA A IV-A

Angajati FericitiImpresii din team building

Weekendul trecut am avut parte de cel de-al patrulea program de team building outdoor alaturi de cei de la Marquardt, intr-o noua locatie: Hotelul Bocca del Rio din localitatea Gura Raului, judetul Sibiu (puteti citi despre acesta aici).

Pentru inceput, cele trei echipe au pornit intr-un treasure hunt in zona din jurul hotelului. Daca unii au mers pe principiul organizarii pe parcurs, in functie de probe, altii s-au impartit chiar de la inceput pe departamente in cadrul grupului, existand, de exemplu, o echipa de recunoastere ce mergea inainte pentru a gasi indiciile.

Daca la inceput fiecare echipa a lucrat individual, la final toti participantii si-au unit fortele, cunostintele si resursele pentru a construi impreuna un turn de 5 metri. Dealtfel, personal, am fost uimiti de stabilitatea turnului si de intreaga planificare implicata in inaltarea lui (inclusiv ancorarea).

Partea cea mai frumoasa (dupa parearea noastra) a acestui team building a fost implicarea echipelor in jocul numit “Primul milion”, un soi de Monopoly uman in care fiecare grup trebuie sa-si gestioneze atent resursele pentru a castiga cat mai mult.

Am fost extrem de impresionati de intreaga organizare si planificare intreprinsa de echipe, care au luat in calcul atat factorul uman, cat si elemente ce tin de spatiul si de timpul in care se desfasoara jocul.

In timpul acestui exercitiu au iesit la iveala atat abilitatile de organizare si de planificare ale participantilor, cat si cele de administrare a resurselor si nu in ultimul rand abilitatile de negociere.

Multumim tuturor, ne declaram impresionati!