Team building Cloud Troopers

Angajati FericitiImpresii din team building

Intre 5 si 7 iulie 2013 am organizat un team building pentru 17 membri ai echipei Cloud Troopers, la Complexul Fisherman’s din Colibita, jud. Bistrita-Nasaud (detalii AICI).

Daca n-ati auzit pana acum de Cloud Troopers, vi-i prezentam noi: sunt o companie clujeana de IT, despre care noi am auzit ca sunt “aia cu camera de relaxare” si “aia care au un om special angajat pentru a le face masaj la birou”… Prin urmare va dati seama ca abia am asteptat sa cunoastem intreaga echipa pentru a ne convinge ca intr-adevar exista asa ceva in realitate:)

IMG_4817

Dar pana sa va povestim despre echipa, vrem sa va spunem ca pregatirea in sine a acestui team building a fost o adevarata provocare pentru noi, pentru ca am avut parte de un traseu abrupt, de cativa taurasi care s-au luat dupa noi pe coclauri… si de pregatirea probei “gardul electric” intr-o zona inconjurata de un gard electric adevarat, peste care trebuia sa trecem (nu, nu glumim, nu este ironia noastra… este ironia sortii:))

Toate dificultatile crearii traseului au disparut insa cand am cunoscut grupul Cloud Troopers si am vazut cat de plini de energie erau membrii. Am cunoscut-o si pe Renata, kinetoterapeutul responsabil cu relaxarea echipei, care ne-a impresionat din start cu faptul ca deborda de voie buna si-si motiva intr-una colegii.

Pentru a face lucrurile interesante, am impartit grupul in doua triburi dacice, care de-a lungul zilei au trebuit sa-si demonstreze diverse abilitati zeilor, primind atat probe fizice cat si probe ce nu puteau fi rezolvate decat cu ajutorul logicii…

team building cloud troopers

Stati linistiti, trecerea gardului electric real nu a intrat in cadrul probelor noastre, rugand din timp proprietarii sa “nu ne tina la curent” o vreme:)

La finalul zilei ne-am distrat alaturi de participanti la o tura de rafting pe apele locale. Ne-a amuzat sa facem poze, in special cand am vazut cum toate echipele se luptau cu apa involburata, insa echipa rosie isi aloca mereu timp pentru poze de calitate.

Ne-a facut deosebita placere sa fim cu voi, echipa Cloud Troopers, si speram sa ne mai intalnim! Multumim pentru implicare si energie!:)