Team building CHEP

Angajati FericitiImpresii din team building

Pe data de 11 octombrie am organizat un team building impreuna cu echipa CHEP, intr-o locatie plina de frumusete naturala: Complexul Wolf din Bran, jud. Brasov (detalii AICI).

Am inceput programul cu “Povestea numelui”, unde am aflat ce semnificatie are numele fiecaruia, dupa care ne-am continuat drumul spre “Everest”. Drumul spre varful muntelui a fost plin de provocari. Prima provocare a fost invinsa cu success, cu ajutorul miscarilor de tip “matrix” si cu foarta fizica aplicata:

Team building CHEP

Urmatoarele doua probe au pus la incercare competentele matematice, de observartie si de orientare. Echipa a reusit sa gaseasca indiciile si sa rezolve formula de calcul, chiar daca numarul 69 (gasit, dar inexistent printre indicii) a creat mici confuzii. Echipa a luat decizii intelepte, care i-a ajutat sa ajunga cu totii pe varful muntelui Everest. Alpinistii au avut timp chiar si pentru cateva poze de profil:

Este important de mentionat ca participantii au dat dovada de un spirit de echipa, de tipul “nu lasam pe nimeni in urma”. Va multumim pentru implicare si pentru prezenta activa!