Evaluare si sustenabilitate

Cum mentii un nivel optim de fericire in compania ta?

Scopul nostru este ca rezultatele obtinute in urma interventiei sa se mentina pe termen lung, in vederea unei dezvoltari continue a companiei dumneavoastra. In aceasta directie va punem la dispozitie trei instrumente pentru promovarea sustenabilitatii rezultatelor.

Coaching si instrument particularizat de evaluare

Ne asteptam ca la sfarsitul perioadei de implementare angajatii sa isi insuseasca noi abilitati de rezolvare a provocarilor de la locul de munca prin îmbunatatirea performantei personale, a procesului de echipa si a relatiilor interumane. Evaluarea acestor abilitati se va realiza cu instrumente particularizate pe compania dumneavoastra.

Abordare integrata ce asigura rezultate concrete si clare

Rezultatele chestionarelor din faza de diagnoza vor fi comparate cu rezultatele de la sfarsitul interventiei, pentru a oferi o imagine de ansamblu cu privire la procesul de dezvoltare prin care a trecut compania.

La un timp stabilit, ce reprezinta perioada de follow-up, se vor reaplica chestionarele initiale pentru a observa dinamica punctelor vizate in program.

Programul Champions

Ne dorim sa formam persoane cheie din compania dumneavoastra care sa fie dedicate pe termen lung realizarii unei modificari sustenabile a comportamentelor productive promovate.


Cere o Oferta