Locatie pentru team building

Angajati FericitiLocatii Team buildingLeave a Comment

Locatie pentru team building

Nu de putine ori clientii nostri isi doresc ca locatie pentru team building un loc in vecinatatea Clujului. Motivele sunt lesne de inteles: timpul de deplasare, precum si costurile sunt diminuate. Un lucru incurajator este insa faptul ca zonele din apropierea orasului sunt generoase in acest sens. Un exemplu este si pensiunea ,,Casa Zanelor”, aflata la doar o aruncatura de bat, mai exact in Floresti.

In data de 23 aprilie, ne aflam la aceasta locatie, gata sa ,,Cucerim Everestul” alaturi de cei 60 de participanti din program. Activitatile pregatite erau de soft outdoor, insa aveam nevoie si de spatiu indoor. Ei bine, pensiunea ,,Casa Zanelor” a fost locul potrivit, care ne-a indeplinit toate asteptarile si cerintele 🙂 pentru ca teambuilding-ul sa fie unul reusit.

Casa Zanelor este o locatie de 4 stele, care beneficiaza de 60 de locuri de cazare, in 28 de camere. De asemenea, terenul de care dispune pensiunea este mai mult decat generos, astfel incat exista spatiu pentru diferite facilitati precum: centru spa si de agrement, sala de nunti sau diferite evenimente, sala de conferinte, locuri de joaca pentru copii si multe spatii verzi. Sala de evenimente are o capacitate de 100 de locuri, astfel ca a fost perfecta pentru grupul nostru. Am avut loc suficient, iar cand vremea a devenit capricioasa, am putut sa mutam activitatile indoor, fara nicio problema. In sala de conferinte incap 60 de scaune, insa pentru programul nostru, sala de evenimente a fost mai potrivita, deoarece aveam mai mult spatiu de desfasurare. Pentru training-uri sau evenimente mai statice, cu un numar mai mic de participanti si aceasta sala ar fi fost potrivita. Spatiile verzi si foisoarele din curtea locatiei au fost, de asemenea, de un real ajutor pentru activitatile de teambuilding.

Desi spatiile verzi din curtea locatiei au fost foarte utile, am hotarat sa mergem si in afara pensiunii, mai ales ca ne aflam in apropierea barajului peste Somes. Din pacate, zona din afara pensiunii nu este foarte ofertanta din punct de vedere al activitatilor de team building, deoarece sunt pasuni pentru animale sau, de cealalta parte a barajului, este un drum neasfaltat, astfel incat praful se ridica la fiecare masina care trece pe acolo.

Personalul locatiei, in schimb, ne-a lasat o impresie foarte buna: oameni foarte draguti, gata sa ne ajute si cu care am colaborat foarte bine.  Mancarea a fost buna si, in ciuda numarului mare de participanti, a fost servita repede.

Asadar, putem recomanda cu incredere pensiunea ,,Casa Zanelor” ca locatie pentru team building, in vecinatatea Clujului, pentru un grup de pana in 50 de persoane. Este o locatie primitoare, unde se pot realiza activitati de training sau teambuilding soft indoor si outdoor, insa zona din vecinatatea sa nu este foarte ofertanta. Compenseaza insa amabilitatea personalului si diferitele oportunitati de agrement de care ,,Casa Zanelor” dispune. Multumim asadar pentru colaborare si vom revenim cu drag de fiecare data!

Autor:

Ana-Maria Trifan

Trifan Ana-Maria – PR & Trainer
Livrare: Teambuilding,Training
Email: anamaria.trifan@happy-employees.eu
LinkedIn