Cum alegi o locatie de team building?

Angajati FericitiLocatii Team buildingLeave a Comment

Suntem in plin sezon de vara, de vacante si de…team building-uri! Noi, la Azimut, stim ca team building-urile iti poat ajuta echipa sa devina mai relaxata, mai unita și mai fericita. Atunci cand organizam un team building, ne gandim cum putem sa va oferim o experienta memorabila. Stim ca unul dintre aspectele importante este locatia. Tocmai din acest motiv, noi ne ocupam atat de organizarea activitatilor, cat si de gasirea unei locatii potrivite. Probabil ca nu exista o locatie de team building perfecta, insa ne gandim mereu la nevoile echipei tale si o alegem pe cea mai buna pentru voi.

Pentru ca avem deja experienta in procesul de gasire si rezervare a unei locatii, stim deja care criterii sunt importante. Astazi vrem sa iti prezentam 3 criterii esentiale pe care sa le ai in vedere:

1. Capacitatea si spatiul de desfasurare

Acesta este primul aspect la care ne gandim cand cautam locul perfect pentru un team building. Cand doresti sa organizezi un eveniment, incerca sa dai un raspuns la urmatoarele intrebari:

  • Cati oameni vor participa la eveniment?
  • Vom organiza activitati afara sau doar in interior?
  • Vom avea nevoie si de cazare?

Este esential sa ai in minte un numar de persoane, mai ales daca va fi nevoie si de cazare. Asigura-te ca exista si un spatiu destinat activitatilor pe care il poti rezerva pentru echipa – de exemplu, un salon, o sala de mese sau o sala de conferinte. Daca pensiunea sau hotelul ales are si o curte amenajata, va sfatuim sa profitati de asta. Insa, asigura-te ca va veti putea muta inauntru in cazul in care vremea va fi nefavorabila.

2. Personal deschis si comunicativ
Personalul cu care vei interactiona in vederea organizarii unui teambuilding conteaza mai mult decat am crede. Ei nu reprezinta doar persoanele pe care le contactam ca sa facem o rezervare. Ei sunt oamenii cu care putem colabora astfel incat experienta noastra sa fie cat mai placuta pentru toti. In timp ce interactionezi cu ei, intreba-te:

  • Sunt amabili cand comunic cu ei?
  • Sunt flexibili? Fac un efort ca sa ne multumeasca?

Incearca sa comunici cat mai bine cu personalul de la locatie pentru a te asigura ca ei stiu ca aveti un program de respectat. Informeaza-i si care sunt spatiile pe care doresti sa le rezervi si resursele de care ai avea nevoie.

3. Conditii de cazare si mancare

Chiar daca un team building dureaza doar una sau doua zile, incearca sa te asiguri ca sederea intregii echipe va fi placuta. Cauta o cabana sau o pensiune care are camere confortabile, curate si placute. Puteti sa alegeti o locatie unde ati mai stat sau care ti-a fost recomandata de cineva care a stat acolo. Cere poze sau, daca se se poate, viziteaza locul inainte de a-l inchiria. Exemple de informatii pe care ai putea sa le ceri:

  • Exista o parcare pentru clienti?
  • Care este meniul pus la dispozitie? Pot sa il aleg eu?
  • Exista meniuri pentru vegetarieni? (daca este cazul)

Asigurati-va ca stiti care sunt conditiile oferite inainte de a accepta o oferta. Fiti rezonabili, dar indrazniti sa cereti serviciile de care aveti nevoie.

Orice fel de activitate vrei sa organizezi pentru echipa ta, speram ca aceste criterii iti vor face munca mai usoara. Daca ai nevoie de ajutor, Azimut iti sta la dispozitie. Noi organizam activitati de team building, team events si traininguri pentru companiile care doresc sa aiba angajati fericiti. Pe langa asta, ne oferim sa gasim si o locatie de team building  potrivita pentru echipa voastra, avand in baza noastra de date peste 350 locatii care indeplinesc standardele noastre de calitate.