Care este procesul nostru de dezvoltare organizationala?

Procesul programului nostru de crestere a nivelului de fericire la locul de munca vizeaza urmatoarele concepte: implicarea angajatilor, satisfactia in munca si angajamentul organizational. Programul Angajati Fericiti implica trei procese.

Diagnoza organizationala are scopul de a oferi o imagine de ansamblu asupra situatiei actuale a companiei dumneavoastra, in vederea identificarii punctelor forte si punctele care pot fi imbunatatite in cadrul organizatiei. In cadrul acestor etape se folosesc mai multe intrumente pentru a surprinde aspectele vizate (chestionar, interviu, jurnal, shadowing).

Interventia reprezinta un set de activitati structurate prin care sunt abordate aceste aspecte ale organizatiei tale. In cadrul acestei etape, pentru implementarea interventiilor de dezvoltare sau schimbare organizationala, are loc realizarea unui plan general sau a unei strategii de interventie. Interventiile propuse  folosesc metodologia invatarii active si sunt bazate pe principiile educatiei non-formale.

In faza de evaluare si sustenabilitate rezultatele chestionarelor din faza de diagnoza vor fi comparate cu rezultatele de la sfarsitul interventiei, pentru a oferi o imagine de ansamblu cu privire la procesul de dezvoltare prin care a trecut compania. La un timp stabilit, ce reprezinta perioada de follow-up, se vor reaplica chestionarele initiale pentru a observa dinamica punctelor vizate in program. Pentru mai multe detalii despre procesul nostru de dezvoltare organizationala, click AICI.

Category: Intrebari Frecvente

← Intrebari Frecvente