Dezvoltare Personala


In categoria programelor de training de dezvoltare personala abordam subiecte precum comunicare, feedback, vorbitul in public, managementul stresului, managementul furiei, managementul timpului si arta negocierii. Acestea se axeaza in primul rand pe insusirea de comportamente la nivel personal si dezvoltarea de competente care pot fi transferate in diverse medii (la locul de munca, in viata de zi cu zi).

training comunicaretraining comunicare

sageata-azimutTraining Comunicare

Abilitatile de comunicare sunt esentiale pentru dezvoltarea noastra atat personala cat si profesionala. Astfel, abordam diferite aspecte ale comunicarii, de la simple strategii pentru o comunicare eficienta pana la gestionarea conflictelor organizationale si a situatiilor de criza.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training urmarim dezvoltarea in randul participantilor a abilitatilor de comunicare, a celor de ascultare activa si de implicare in procese asertive în vederea stabilirii unor relații armonioase cu membrii echipei, avand implicatii directe asupra performantei acestora.

Ce castig eu ca participant?

Vei reusi sa comunici deschis in diverse situatii (zi de zi la birou, atunci cand esti presat de un termen limita, intr-o situatie de criza), sa te intelegi bine cu superiorii si colegii, vei stii sa te faci inteles si cum sa ceri clarificari asupra sarcinilor.


training feedback

sageata-azimutTraining Feedback Pentru Performanta

Ne dorim sa avem angajati implicati, care sa vina cu sugestii de imbunatatire sau solutii la probleme, sau manageri deschisi, cu care se pot discuta aceste situatii sau cele care s-ar putea imbunatati. Aceste procese sunt esentiale pentru dezvoltarea echipelor si a organizatiei, iar feedback-ulconstructiv, aplicat corect, poate fi solutia.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii devin in primul rand constienti de ce presupune un feedback constructiv si care sunt diferentele dintre acest stil si celelate stiluri care sunt des folosite, dar care au un impact negativ. In al doilea rand, participantii vor exersa aplicarea acestui tip de feedback si vor intelege relatia dintre acesta si performanta.

Ce castig eu ca participant?

Vei reusi sa oferi un feedback care nu ataca cealalta persoana, este specific, ofera sugestii si nu provoaca certuri si sentimente negative. De asemenea, vei stii cum sa primesti un feedback fara sa te ”supari” pe cel care ti-l ofera.


training prezentari de impact

sageata-azimutTraining Discursuri Si Prezentari De Impact

Indiferent de job-ul pe care il avem, cu totii ajungem in momente in care avem de sustinut prezentari sau discursuri. Astfel, abordam metode customizate de public speaking care pot fi aplicate in functie de personalitatea vorbitorului si a audientei.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii pot structura prezentari de succes si isi exerseaza intelegerea unei prezentari din perspectiva audientei. De asemenea, cunosc diferite tehnici si metode de captare a atentei si de gestionare a situatiilor dificile care pot sa apara.

Ce castig eu ca participant?

Nu vei mai fi speriat de gandul de a avea de sustinut o prezentare, vei realiza prezentari care nu plictisesc ascultatorii, ci le capteaza atentia si starnesc curiozitatea.


training managementul stresului

sageata-azimutTraining Managementul Stresului

Situatiile stresante de la job sunt o realitate a zilelor noastre. Asta nu inseamna ca trebuie sa devina si o normalitate, mai ales ca pot degenera in conflicte, frustrari si neperformanta. Asadar, propunem o abordare personalizata si in acelasi timp stiintifica asupra gestionarii situatiilor stresante.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii identifica parghii de iesire din situatii de stres, realizeaza un plan pe termen lung de management al stresului si isi optimizeaza performanta profesionala prin diminuarea stresului.

Ce castig eu ca participant?

Vei inceta sa mai folosesti doar expresia ”sunt stresat” si vei cauta si cauza, radacina stresului, dar si cum poti sa faci fata la astfel de situatii.


training managemntul furieitraining managementul furiei

sageata-azimutTraining Managementul Furiei

Emotiile au un impact ridicat asupra comportamentelor noastre atat de la locul de munca, dar si din viata personala. Gestionate necorespunzator, pot deveni bariere in comunicarea si relationarea cu ceilalti. Pentru a evita acest lucru, abordam tehnici rapide de gestionare a furiei si in acelasi timp ne indreptam atentia si spre aplicarea lor in mediul organizational.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii identifica diferentele dintre emotiile negative functionale si emotiile negative disfunctionale, practica asertivitatea in momentele de furie si aplica exercitii prin care pot intelege o paleta larga de emotii caracteristice oamenilor care permit exersarea emotiilor pozitive in locul celor negative.

Ce castig eu ca participant?

O sa iti dai seama cand ai momente de furie si chiar daca ai dori sa izbucneasti si sa ”iti versi nervii” pe oricine gasesti in cale, reusesti sa iti comunici emotiile fara a-i supara pe cei din jur.


team building la birou

sageata-azimutTraining Managementul Timpului

In multe dintre cazuri stim cat de important este sa ne gestionam timpul cum trebuie, insa de tot atatea ori ne este greu sau nu stim cum sa facem acest lucru. Astfel, abordam acest subiect particularizat, aplicat si identificam stiluri personale de gestionare a timpului.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii vor invata ce presupune procastinarea, cum sa faca fata conflictelor temporale, vor identifica si elimina non-sarcinile si factorii perturbatori, vor planifica eficient sarcinile si proiectele.

Ce castig eu ca participant?

Vei folosi mai rar expresia ”simt ca nu am timp de nimic”, iti vei concentra atentia pe obiectivile stabilite incercand sa elimini activitatile neproductive si vei gasi timpul necesar pentru viata personala astfel incat sa mentii echilibrul viata-munca.


training arta negocierii

sageata-azimutTraining Arta Negocierii

Indiferent de domeniul in care activam, ne lovim de nevoia de a ajunge la un consens sau o decizie, ca urmare a unui proces in care sunt implicate mai multe parti. Tratam subiectul negocierii nu doar din perspectiva diplomatica, ci si din nevoia de a expune argumente si depasi obiectiile.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii vor invata  tactici si strategii de negociere cel mai des utilizate, vor folosi tehnici de transformare a oponentilor in parteneri, vor identifica momentul si modul potrivit pentru a face oferte.

Ce castig eu ca participant?

Vei face fata persoanelor irationale si relatiilor de afaceri dificile, nu te vei incapatana in a-ti demonstra punctul de vedere, ci alegi momentele potrivite pentru a face propuneri si pentru a atrage persoane de partea ta.

Cere o oferta

Mentionati tipul de serviciu/program dorit:

*Prin bifarea acestei casete esti de acord ca Azimut Happy Employees să stocheze și să proceseze informațiile personale. Azimut Happy Employees se dedică să respecte și să protejeze datele cu caracter personal. Vom folosi datele dvs doar pentru a va furniza produsele și serviciile cerute.


captcha