Dezvoltare Organizationala


In categoria programelor de training de dezvoltare organizationala abordam subiecte precum managementul schimbarii organizationale, vanzari, satisfactia clientilor, dialog intercultural, managementul performantei, gandire creativa si inovatie, designul experientelor. Acestea se axeaza in primul rand pe insusirea de comportamente si competente la locul de munca care conduc spre dezvoltare organizationala.

training managementul schimbarii organizationale

sageata-azimutTraining Managementul Schimbarii Organizationale

Schimbarea organizationala si adaptarea sunt atuuri pe o piata dinamica. Negestionate corespunzator, acestea pot crea mai mult haos decat bine. Diferenta insa este data de companiile care stiu cum sa abordeze procesul schimbarii organizationale intr-un mod integrat, analizand etapele ante si post schimbare.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii pot sa transmita si sa instaureze noi practici, pot sa evalueze motivatia schimbarii in randul organizatiei, analizeaza eficienta comportamentului individual inainte si dupa schimbare si monitorizeaza procesul post-schimbare la intervale de timp predefinite.

Ce castig eu ca participant?

Vei putea sa gestionezi schimbarile organizationale fara a crea haos in cadrul companiei, vei putea sa transmiti motivele din spatele schimbarii astfel incat sa nu apara polemici in randul angajatilor, ci mai degraba acestia sa fie motivati de ce urmeaza sa se intample.


training vanzari

sageata-azimutTraining Tehnici Esentiale/Avansate In Vanzari

Reusita in vanzari nu este intamplatoare, iar intr-o piata competitiva, in care se incearca persuadarea cumparatorului din orice parte, abilitatile vanzatorului si procesul de vanzare sunt definitorii. Vestea buna este ca acestea sunt perfectibile!

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii isi exerseaza abilitatile de vanzare si capacitatea de a negocia, isi creeaza propria micro-strategie de vanzare in functie de piata, pot creste rata de profitabilitate si conversie a clientilor existenti si identifica diferite tipologii de clienti.

Ce castig eu ca participant?

Vei invata cum sa faci o vanzare fara a te concentra doar pe pret si profit, ci pe valoarea pe care o oferi si nevoile clientilor. De asemenea, vei putea raspunde la diferite obiectii pe care le intalnesti in procesul de vanzare si iti vei adapta replicile, renuntand la discursul de vanzare dinainte stabilit.


training satisfactia clientilor

sageata-azimutTraining Satisfactia Clientilor

Clientii sunt motorul oricarui business si nu de putine ori, un client satisfacut, devine ambasadorul firmei noastre pe piata. Satisfactia clientilor presupune depasirea aspectului tranzactional si construirea unei relatii de castig-castig.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii aplica un cod de conduita pentru a depasi asteptarile clientilor, folosesc metode creative de follow-up pentru a fideliza clientii, reduc numarul reclamatiilor primite si cunosc metode de up-selling si cross-selling.

Ce castig eu ca participant?

Vei reusi sa pastrazi o atitudine pozitiva chiar si atunci cand primesti reclamatii din partea clientilor, tii legatura cu clientii si dupa finalizarea tranzactiilor asigurand astfel loialitatea acestora si obtinand recomandari de la acestia.


training dialog intercultural

sageata-azimutTraining Dialog Intercultural

Succesul unei organizatii rezida astazi si in modul in care isi dezvolta capacitatea de a aborda situatiile interculturale cu care se confrunta. Acest training dezvolta aceasta capacitate prin concentrarea asupra altor culturi si a conventiilor lor sociale si comerciale, asupra stilurilor diferite de management si asupra unor aspecte din sectorul cooperarii internationale.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii cunosc elemente de prejudecata si stereotipuri in dialogul intercultural, gestioneaza conflicte care au la baza controverse culturale, isi adapteaza strategia de management in contexte multiculturale si mentin valorile unei culturi in mediul organizational.

Ce castig eu ca participant?

Vei descoperi care sunt aspectele interculturale care trebuie tratate cu sensibilitate, practicile de comunicare in afaceri in diverse teritorii astfel incat spre exemplu sa nu fii surprins cand persoanele din alte tari ti se adreseaza intr-un mod neasteptat si sa stii sa raspunzi adecvat.


training managementul performantei

sageata-azimutTraining Managementul Performantei

Cu totii ne dorim sa fim mai performanti. Dar oare cum masuram performanta si cum o putem dezvolta atat la nivel individual cat si organizational? Propunem mijloace practice si directii de dezvoltare spreconducerea, organizarea si motivarea angajatilor pentru a produce rezultate si a deveni performanti.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii inteleg principiile managementului performantei, stabilesc interventii adecvate problemelor de performanta, relationeaza evaluarea performantei cu strategia globala a companiei si creeaza si sustin echipe performante.

Ce castig eu ca participant?

Vei identifica care sunt lucrurile care afecteaza performanta, cum sa organizezi intalniri periodice de revizuire a performantei si nu doar sa astepti evaluarile anuale. Vei stii cum sa creezi o cultura a performantei in echipe astfel incat oamenii sa fie motivati de aceleasi obiective si nu le privesc ca si o povara.


training gandire creativa

sageata-azimutTraining Gandire Creativa Si Inovatie

Creativitatea si inovatia sunt factorii care diferentiaza organizatiile pe piata muncii. Tocmai interesul pentru subiect ne-a demonstrat ca acestea nu sunt doar calitati personale rar intalnite. Acestea pot fi atriubuite si echipelor sau organizatiilor, prin diferite strategii de educare si dezvoltare.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii folosesc eficient creativitatea pentru a obtine idei si rezolvari mai bune ale problemelor, abordeaza un stil de lucru/conducere bazat pe gandire creativa, aplica tehnici de dezvoltare si stimulare a creativitatii si evalueaza performantele inovatoare in cadrul organizatiilor.

Ce castig eu ca participant?

Vei descoperi tehnici de dezvoltare a creativitatii, cum poti sa generezi idei creative in echipa si sa faci sesiunile de brainstorming mai productive, cum poti sa iti modifici modul de lucru pentru a incuraja un mediu creativ (sedinte non-formale, premii de creativitate etc).


training designul experientelor memorabile

sageata-azimutTraining Design-ul Experientelor Memorabile

Clientii sunt tot mai pretentiosi si atenti la serviciile/produsele pe care le cumpara. Castigatoare sunt acele organizatii care reusesc sa livreze o intreaga experienta consumatorului. Cum reusesc acest lucru?Implementeaza diferite strategii prin care interactiunea clientului cu produsele/serviciile organizatiei livreze emotii memorabile.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii cunosc principiile economiei de experienta, distinctia dintre livrarea de produse/servicii si experiente, transforma livrarea de experiente intr-un avantaj competitiv si folosesc tehnici inovative pentru a mentine experientele memorabile.

Ce castig eu ca participant?

Vei reusi sa priveasti dincolo de serviciile si produsele pe care le oferi si sa definesti care este experienta pe care iti doresti sa o aiba clientii tai si prin ce metode poti sa oferi aceasta experienta (crearea de povesti in jurul produselor/serviciilor, personalizarea ofertelor in functie de persoana, implicarea clientilor etc).

Cere o oferta

Mentionati tipul de serviciu/program dorit:

*Prin bifarea acestei casete esti de acord ca Azimut Happy Employees să stocheze și să proceseze informațiile personale. Azimut Happy Employees se dedică să respecte și să protejeze datele cu caracter personal. Vom folosi datele dvs doar pentru a va furniza produsele și serviciile cerute.


captcha