Dezvoltare Leadership


In categoria programelor de training de dezvoltare leadership abordam subiecte precum accelerarea potentialul de leadership si dezvoltarea abilitatilor de coaching. Acestea se axeaza in primul rand pe dezvoltarea comportamentelor necesare  persoanelor aflate in pozitii de leadership (atat formale, cat si informale) de comportamente de care particpantii trebuie sa dea dovada in pozitii de leadership (atat formale, cat si informale).

training leadership

sageata-azimutTraining De Accelerare A Leadershipului

Triada ”lider=sef=persoana care comanda” este responsabila pentru stagnarea dezvoltarii multor organizatii. Schimbarea acestei perceptii si mutarea ei spre zona competentelor si abilitatilor necesare unui bun lider care aduce rezultate si inspira pe cei din jur- acesta este scopul acestui program de dezvoltarea organizationala.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii isi identifica corect stilul propriu de leadership si il adapteaza la nevoile celor din jur, isi dezvolta abilitatile de comunicare asertiva si promoveaza cooperarea in echipa, identifica si raspund nevoilor individuale ale membrilor echipei.

Ce castig eu ca participant?

Vei intelege ca a fi lider nu inseamna a fi considerat sef si a da comenzi, ci te vei comporta ca veritabil membru al echipei, vei reusi sa rezolvi certurile care apar in echipa si sa creezi relatii bazate pe incredere si sinceritate.


training coaching

sageata-azimutTraining Coaching

Performantele crescute ale echipelor sunt semnele unei organizatiile sanatoase. Aceastea crestere poate fi facilitata prin implementarea unor procese de  coaching. In acest sens, ne concentram in special pe a ajuta persoanele din top si middle management sa transpuna astfel de procese  in cadrul companiei.

Ce castiga organizatia?

Prin acest training participantii sunt constienti de rolul unui coach in cadrul companiei, aplica instrumente specifice pentru diferite situatii de coaching, adapteaza procesul de coaching la diferite stiluri de invatare si de personalitate si identifica elemente de etica si profesionalism in coaching.

Ce castig eu ca participant?

Vei afla in primul rand ce presupune termenul de coaching si cum se diferentiaza de alti termeni care de multe ori sunt intelesi incorect: consiliere, terapie, mentorat. De asemenea, descoperi cum poti sa pui in practica tehnici de coaching si cum sa reusesti sa faci acest lucru cu persoane cat mai diverse.