Training 


Una dintre solutiile de imbunatatire a performantelor angajatilor este procesul sistematic de invatare si dezvoltare de noi abilitati, cunostinte si atitudini.

Serviciul de training organizational a fost si va fi mereu un instrument la indemana pentru cresterea eficientei si performantei echipelor, dar si a nivelului de fericire al angajatilor. Azimut Happy Employess ofera in acest sens programe personalizate de training pentru fiecare dintre clientii nostri.

Aceste servicii de training organizational se diferentiaza de altele de acest gen prin faptul ca:

sageata azimutAu la baza trei principii clare de functionare – dezvoltarea angajamentului, satisfactiei si implicarii angajatilor

sageata azimutUtilizeaza metode noi educationale

sageata azimutFiecare participant este parte activa a procesului de invatare

sageata azimutIn egala masura, programele de training sunt astfel construite pentru a permite evaluarea concreta a rezultatelor obtinute printr-un sistem de evaluare specific

Procesul de training organizational


training organizational

Cere o oferta

Mentionati tipul de serviciu/program dorit:

*Prin bifarea acestei casete esti de acord ca Azimut Happy Employees să stocheze și să proceseze informațiile personale. Azimut Happy Employees se dedică să respecte și să protejeze datele cu caracter personal. Vom folosi datele dvs doar pentru a va furniza produsele și serviciile cerute.


captcha