Tematici team building
Mai jos sunt cateva exemple de tematici team building pe care obisnuim sa le organizam.


tematici teambuilding
Tematica Aurul Haiducilor

Impreuna cu echipa voastra veti pleca pe urmele comorii lui Iacob Haiducul cu scopul de a recupera cat mai mult aur posibil. Aveti timp la dispozitie sa gasiti traseul cel mai scurt, sa extrageti cat mai mult aur si sa va intoarceti pana in ziua in care in acea zona vor incepe teste de proiectil din partea armatei. Dupa acea zi, nimeni si nimic nu se va mai putea apropria de zona unde se spune ca Iacob Haiducul si-a ascuns comoara.

Din pacate expeditiile sunt scumpe, iar banii putini, dar ca un grup de oameni motivati ce sunteti, planul vostru este sa faceti tot ce puteti pentru a obtine resursele necesare expeditiei.Tematica Games of Thrones

Lumea este divizata in patru mari teritorii, dintre care cel mai vanat teritoriu este Westeros.Acesta este o fasie lunga de teren de aproximativ 3000 de mile separataa fizic in trei zone mari: splendidul si frigurosul Nord, regiunea din mijloc si toridul desert sudic. Politic, este divizat în doua: pamanturile de dincolo de Zid si Cele Sapte Regate.

Atunci cand vine Lunga Noapte, salbaticiunile si the White Walkers incearca sa treaca Zidul, spre sud. De 20 de ani va pregatiti de urmatoarea Lunga Noapte. Ati strans grane in hambare, ati umplut butoaie cu vin, ati strans lemne de foc, v-ati consolidat castelele, v-ati umplut fiecare camara cu fructe, toate astea in timp ce observati, in fiecare zi, cum lumina este tot mai slaba, noaptea tot mai lunga, frigul tot mai intepator.

Sarcina voastra este sa aparati Zidul, prin a-l consolida. Pentru asta, trebuie sa calatoriti in Nord, spre Zid, si sa ajungeti acolo inainte sa inceapa Lunga Noapte.Tematica Turnul Babel

In timpuri demult apuse exista un singur popor si o singura limba pentru toti oamenii de pe pamant. Intr-atat de bine se intelegeau si atat de increzatori erau in puterea lor incat s-au decis sa construiasca un Turn atat de inalt, incat sa ajunga la Dumnezeu si sa ii demonstreze odata pentru totdeauna ca oamenii ii sunt egali.

Pentru aceasta sarcina monumentala ai fost ales sa faci parte dintr-o echipa de arhitecti si ingineri cu puteri secrete pe care va trebui sa le folosesti pentru a sparge coduri si a pune cap la cap indicii care intr-un final vor ajuta la construirea masivului Turn de peste 5m inaltime.Tematica Cucerirea Everestului

Intotdeauna crestele si piscurile inalte ale muntilor i-au fascinat pe oameni, iar poate cel mai faimos dintre toate este Everestul. Veti face parte dintr-o echipa de 10 alpinisti pasionati, fiecare avand un rol bine definit cum ar fi Medic, Ghid, Lider, Fotograf, Ecologist, Serpas etc.

Va trebui sa ajungeti in varf iar drumul nu va fi usor, presarat cu schimbari dramatice de situatie si decizii grele luate sub presiunea timpului.
Ce este mai important, obiectivul personal ascuns sau obiectivul echipei? Decizia va apartine.Tematica Camel Trophy

„Camel Trophy” – competitie, lucru in echipa, colaborate, suport.

Fiecare provocare e menita sa ne testeze limitele fizice si mentale, dar si sa ne scoata din zona de confort.

Pe un traseu prestabilit va trebui sa formati echipe si sa ajungeti la destinatie folosindu-va de abilitatile voastre individuale sau colective, trecand peste obstacole si gasind solutii creative cand vor aparea situatii neprevazute. Harta, busola si celelalte instrumente va asteapta la locatie.Tematica Tribul Dacilor

Civilizatia si cultura dacilor a atins nivelul cel mai inalt in perioada sec. I i.Hr – sec. I d.Hr. Dacii traiau organizati in triburi si uniuni de triburi conduse de sefi militari. Principalele ramuri ale economiei erau agricultura, prelucrarea metalelor si ceramica.

Puterea unui trib era data de puterea tuturor membrilor acestuia. De aceea, era important ca cei din trib sa lucreze impreuna pentru a-si intelege puterile și slabiciunile si a-si atinge scopurile comune. Prin gasirea echilibrului in fata piedicilor naturii si a propriilor frici, prin suportul echipei si increderea in fortele proprii, un trib si membrii lui ajungeau sa prospere si sa evolueze!

Participantii vor trebui sa treaca probele impuse de zeii protectori ai tribului si sa colectioneze cele 6 simboluri sacre. Cu ajutorul acestora ei vor trebui la final sa compuna o “Oda lui Zamolxe” proprie cu care sa protejeze tribul si sa obtina binecuvantarea membrilor.

Cerere o Oferta!