Teambuilding outdoorPentru a va face o idee despre genul de activitati outdoor cu care lucram, va oferim mai jos cateva exemple:

Treasure hunt-ul nostru favorit

Turnul Babel” – competitie, colaborare, lucru in echipa

Scopul activitatii este ca la final sa fie construit un turn de 4 metri inaltime care sa sustina un steag în varf. Jocul incepe prin impartirea pe echipe si cautarea indiciilor. Indiciile vor fi dispersate pe un teritoriu vast și vor putea fi identificate printr-un sistem de hărți la scale și dimensiuni diferite. Pentru obtinerea fiecaruia, echipa are de indeplinit cate o sarcina care va solicita inteligența, spiritul de observatie, coordonarea fizica, dar mai ales munca in echipa.


Proba de traseu favorita

„Camel Trophy” – competitie, lucru in echipa, colaborate, suport

Folosind un cauciuc uzat pe post de coechipier, participanții se lansează într-o cursă cu diverse provocări fizice și intelectuale care cu siguranță ii vor scoate din zona de comfort și îi va ajuta să se descopere ca indivizi și coechipieri.


Provocarea noastra favorita

„Traseul indianului” – incredere, lucru in echipa, sprijin reciproc

Pe chingi suspendate la circa 40 de cm de sol, întreaga echipă trebuie să facă o traversare completă pentru a finaliza sarcina. Singurul sprijin este în copaci și în coechipieri, iar orice cădere e sancționată.


Activitatea de lucru in echipa favorita

„Supravietuieste cel care se adapteaza” – colaborare, lucru in echipa, organizarea sarcinilor, gestionarea resurselor

Adaptarea a fost dintotdeauna esentiala pentru supravietuire. In zilele noastre, adaptarea e esentiala si pentru supravietuirea in mediul profesional… Si uimitor, regulile au ramas aceleasi de-a lungul timpului! Oare tu le cunosti?
Noi am gandit un program de team building ce imbina utilul cu placutul și creativitatea cu intelepciunea. Astfel, invatand principalele reguli ale supravieturii intr-un mod atractiv si dinamic (si nu, nu va vom lasa fara apa si fara mancare!), veti putea intelege mai bine regulile supravietuirii in mediul profesional.

Cerere o Oferta!