Teambuilding indoorPentru a va face o idee despre genul de activitati indoor cu care lucram, va oferim mai jos cateva exemple:

Icebreaker-ul nostru favorit

Bingo uman” – cunoastere, interactiune sociala, amuzament

Fiecare participant are un buletin de bingo pe care il completeaza cerand semnatura celorlalti participanti. Fiecare dintre cei care semneaza trebuie se potriveasca cu raspunsurile la intrebarile expuse pe peretii din camera de activitati.


Activitatea generatoare de conflict favorita

„Castiga cat poti de mult” – concurenta interna si externa, egoism si altruism, puterea obisnuintei in luarea deciziilor

Fiecare echipa are la indemana un cartonas rosu si unul albastru. Ei trebuie sa decida pe care din cele doua le vor ridica in functie de schema de acordare a punctelor aratata de catre trainer. Aceasta este in corelatie cu voturile exprimate de celelalte echipe, iar punctajele se acumuleaza timp de zece runde.


Activitatea favorita de orientare pe procese

„Baznienii” – prejudecati in relatiile cu alti oameni, spirit de observatie, rezistenta la frustrare la start de proiect

O parte din grup vor fi considerati ingineri care trebuie sa pregateasca un plan de construire a unui pod de hartie intre doua scaune. In acelasi timp, cealalta parte din grup va intra in rolul unei populatii care are cateva elemente de cultura diferite de mediul “normal”, in scopul crearii unui joc de rol amuzant insa si plin de invataminte.

Cerere o Oferta!