Happy Office Day


Programul Happy Office Day este un program de team building la birou care poate sa fie aplicat in oricare moment din ciclul de formare a unei echipe. Astfel, acest program dinamic este format din 4 module care pot fi aplicate de sine statator, dar si impreuna pe o perioada de timp mai indelungata.

Programul de team building la birou s-a nascut din dorinta de a oferi sansa tuturor firmelor de a-si atinge nivelul de productivitate maxima. Astfel, prin implicarea angajatilor putem ajunge la vizunea pe care ne-o propunem “ca toate echipele din lume sa-si atinga potentialul lor maxim!”.

Prin experienta noastra pe care am acumulat-o in cei 7 ani de cand suntem pe piata, am constatat faptul ca implementarea intr-o maniera regulata a unor activitati care au ca si scop crestea gradului de angajament fata de colegi si companie reprezinta cea mai solida baza de la care constructia unei echipei cu adevarat performanta porneste.

Activitatile de team building la birou pot fi customizate in functie de dinamica grupului, preferintele personale, cultura organizationala. Datorita colaboratorilor nostrii programul poate sa fie foarte divers.

team building la birou

Modulul 1:

Propunem aplicarea lui in momentul in care echipa este la inceput de drum, membrii ei nu se cunosc foarte bine la nivel personal intre ei si urmeaza sau au inceput sa lucreze impreuna.


team building la birou

Modulul  2:

Propunem aplicarea lui in momentul in care membrii echipei se cunoasc intre ei, dar colegii au dificultati in a lucra bine impreuna.


team building la birou

Modul 3:  Seara Tematica

Propunem aplicarea lui in momentul in care sesizati ca asupra echipei dumneavoastra s-a adunat un stres care dauneaza bunului mers al lucrurilor si doriti sa schimbati acest lucru.

Exemple de seri tematice: Seara de Casino, Atelier de gatit, Seara de jocuri, Show de improvizatie.


team building la birou

Modul 4:

Propunem aplicarea lui in momentul in care echipa se afla la final de proiect.


Exemplu agenda program team building la birou

team building la birou

Vezi cum a iesit ultimul program Happy Office Day!

Descoperă toate programele noastre de team building

team building la birou

Cerere o Oferta!