Consultanta si Diagnoza Organizationala


Azimut Happy Employees ofera servicii de consultanta in vederea diagnosticarii si implementarii proceselor de transformare organizationala pe trei niveluri: organizational, de echipa si individual.

Acest serviciu are la baza o etapa de diagnosticare, analiza campului de forte in stabilirea performantelor unei echipe de lucru si instrumentul conexiunilor cauza-efect.

Serviciul de consultanta are in vedere:

sageata azimutFixarea unui proces de transformare organizationala cu acordul membrilor echipei

sageata azimutIncluderea persoanelor relevante, afectate sau direct interesate de problema sesizata

sageata azimutObiective clare si cai de atingere ale acestora relevante si specifice

sageata azimutAsigurarea unui proces de invatare practica si aplicativa, atat despre sarcina (ce trebuie facut), cat si despre proces (cum trebuie facut)

sageata-lunga2Implementarea unui set de interventii: interventii procedurale (folosirea celor mai adecvate metode), interventii relationale (focalizate pe rezolvarea relatiilor interpersonale care pot avea incarcatura negativa), interventii perspectivale (asigura o perspectiva de viitor, dintre problema de moment spre context, spre obiectivele majore din strategia pe termen mediu si lung), interventii structural-organizationale sau interventii culturale (examinarea cauzelor care au dus la ineficienta organizationala).

Cere o oferta

Mentionati tipul de serviciu/program dorit:

*Prin bifarea acestei casete esti de acord ca Azimut Happy Employees să stocheze și să proceseze informațiile personale. Azimut Happy Employees se dedică să respecte și să protejeze datele cu caracter personal. Vom folosi datele dvs doar pentru a va furniza produsele și serviciile cerute.


captcha