Diagnoza organizationala

Care este gradul de fericire al angajatilor din compania ta?

In acest stadiu consultantii Azimut Happy Employees vor relationa direct cu angajatii si cu echipa de management. Vor fi implementate patru tipuri de instrumente care vor duce la final catre realizarea unor RAPORTURI INDIVIDUALE SI DE ECHIPA in care vor fi prezentate aceste concluzii.

De ce este util procesul de diagnoza?

Procesul de diagnoza are scopul de a oferi o imagine de ansamblu asupra situatiei actuale a companiei dumneavoastra, in vederea identificarii punctele forte si punctele care pot fi imbunatatite in cadrul organizatiei.

Ce presupune procesul de diagnoza?

In cadrul acestor etape se folosesc mai multe intrumente pentru a surprinde aspectele vizate. Mai precis:

Icon-ChestionarChestionar

Chestionarul oferit cuprinde mai multe parti care evalueaza componentele conceptului de fericire si totodata valorile asociate cu munca. Componentele chestionarului sunt validate stiintific, avand o mare precizie in evaluarea conceptelor vizate.

Icon-InterviuInterviu

Fiecare angajat va participa la un interviu indivizualizat bazat pe un model stiintific. Interviurile au ca scop evidentierea unor aspecte specifice ale locului de munca (ex: comunicare, management) care joaca un rol central in determinarea nivelului de bunastare si fericire al angajatilor.

Icon-JournalJurnal

Chestionarul oferit cuprinde mai multe parti care evaluaza componentele conceptului de fericire si totodata valorile asociate cu munca. Componentele chestionarului sunt validate stiintific, avand o mare precizie in evaluarea conceptelor vizate.


Icon-ShadowingShadowing

Acest instrument este folosit cu scopul de a urmari direct atat procesul de realizare a sarcinilor, cat si monitorizarea indirecta a relatiilor dintre angajati.


Citeste mai mult despre Interventie!


Cere o oferta

Mentionati tipul de serviciu/program dorit:

*Prin bifarea acestei casete esti de acord ca Azimut Happy Employees să stocheze și să proceseze informațiile personale. Azimut Happy Employees se dedică să respecte și să protejeze datele cu caracter personal. Vom folosi datele dvs doar pentru a va furniza produsele și serviciile cerute.


captcha