Ce spun clientii despre noi


Testimoniale participanti sector IT

It was a good experience

It was a good experience, the training emphasized the main things that would help us to make things work better between the team members.

Fox Edmond-Intel


We get to know each other better

We aligned the communication expectations, we get to know each other better (person behind screen), cooperation, alignment.

Helle Lund Storm -Addition


Imbinarea partilor distractive cu atingerea obiectivelor

Imbinarea partilor distractive cu atingerea obiectivelor echipei, definite inaintea unui team building, e punctul forte al celor de la Azimut.

Nicolae Purcar
IMC

Un team building bine structurat

A fost un team building bine structurat, plin de activitati foarte interesante si provocatoare – adaptare rapida la un context diferit de cotidianul vietii de echipa si atingerea obiectivelor prin coeziunea personalitatilor, rigoare, motivare si mult, mult entuziasm.

Daniela Boroianu
Pentalog

Experienta placuta

Experienta placuta cu o combinatie buna de activitati outdoor/ indoor captivante. O ocazie foarte buna de a mai lua pulsul oamenilor si de a-mi reimprospata perceptia asupra personalitatii fiecaruia.

Razvan Bagiu
CS Vision

M-am simtit bine

In timpul acestui teambuilding am ajuns sa vad unii dintre colegi in situatii din afara biroului, m-am simtit bine, am ras mult, si am vazut o atitudine pozitiva/ motivata din partea Azimut, ceea ce m-a uimit si o duc acasa:) (O sa incerc sa si aplic:))

Bernadette Varga
Recognos

Ne-am simtit excelent

Echipa Azimut ne-a ajutat sa constientizam inca o data importanta gandirii colective. Chiar daca vremea nu a fost cea mai calduroasa si luminoasa, ne-am simtit excelent impreuna cu ei. Activitatile propuse ne-au provocat de cele mai multe ori, si cel mai important, ne-au facut sa plecam acasa cu sentimentul autentic ca facem parte dintr-un grup.

Vasile Darie
Managing Partner Innobyte

M-am deconectat complet

M-am deconectat complet de relatia formala de la birou – in timpul probelor mai ales. Am cunoscut personalitatea colegilor de echipa din exteriorul laturii profesionale si am aflat lucruri noi despre mine – unde pot sa schimb ceva, unde am reusit sa aduc ceva util in echipa.

Oana Rusu
CamelWeb Creations

Am facut lucruri imposibile

Am facut lucruri imposibile pentru ca am lucrat in echipa, e important spijinul celor din jur si ca oricine poate avea idei bune care pot duce la rezolvarea taskurilor.

Lucian Urse
CS Vision

O experienta placuta

A fost o experienta placuta. Am avut ocazia sa invatam lucruri noi despre munca in echipa si despre importanta impartasirii unei informatii, chiar daca aparent nu este importanta.

Mihai-Andrei Nemes
Pentalog

Un teambuilding reusit

A fost un teambuilding reusit, in care s-a pus accent pe lucrurile cele mai importante ce trebuie sa existe in cadrul oricarei echipe (comunicare, incredere, spirit de echipa) si care ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine (mai ales prin faptul ca echipele s-au tot schimbat pe parcursul probelor, ceea ce a permis sa cunoastem mai bine cat mai multi colegi).
M-am simtit foarte bine in acest teambuilding si apreciez faptul ca s-a tinut cont de chestionarul completat anterior, iar probele au fost gandite astfel incat toti sa putem participa la ele.

Alina Chitu
CS Vision

Mi-a depasit asteptarile

Aveam idee ce se intampla intr-un team building dar asteptarile mele erau ca lumea va fi pusa in tot felul de ipostaze mai putin placute si ca zambetele de la final vor fi cu un mic gust amar. Din fericire asa cum am mai zis mie mi-a depasit asteptarile si m-am distrat din toata inima; cu cei care am interactionat am strans si mai mult legaturile; am luptat cu pasiune in toate “jocurile” pentru victorie. Ma gandeam ca mi-ar placea sa fiu voluntar cu nevasta-mea la astfel de activitati, dar prima data trebuie sa o intreb … 🙂 Mersi inca o data

Florin Pop
Yonder

Testimoniale participanti sector bancar

Mersi frumos

Am avut placerea sa „lucrez” cu o echipa de profesionisti care stiau ce vor sa ne „invete” si au reusit cu brio sa ne atraga atentia asupra problemelor cheie care pot face diferenta intre succes si insucces. Mersi frumos!

Elemer Sandor
BRD

Asimilez mai usor

Asimilezi mult mai usor informatii prin experimentarea anumitor situatii.

Rares Marinescu
BRD

Testimoniale participanti sector industrie, productie si automotive

Sunt mai fericita

Sunt mai fericita acum cand stiu ca am o echipa de aur! Sunt mai bogata, mai puternica.

Mihaiela Pura
Farmec

Un puternic impuls

Am simțit un puternic impuls catre cunoastere personala si dezvoltare, am reusit sa cred mai mult in mine, sa imi doresc si sa cred ca pot mai mult.

Ramona Moldovan
SWS

Ne-am simtit foarte bine

Teambuildingul si-a atins cu siguranta obiectivele, ne-am simtit foarte bine, am invatat lucruri noi despre ceilalti si despre noi si atmosfera in echipa e deja substantial schimbata.

Alina Pop
SAT Roads

Testimoniale participanti sector servicii

Neasteptat de pozitiv

Neasteptat de pozitiv, am vazut atitudinea colegilor schimbandu-se în bine pe masura ce treceam problele.

Gabriel Albert-Steelecase


Energizing, engaging, great location

Energizing, engaging, great location, very friendly team from Azimut, relevant learnings.

-Pushkar Chatterji, Evalueserve


M-am simtit excelent

M-am simtit excelent, echipa a fost foarte buna (traineri si colegi). Mi-am reamintit ca fara echipa rezultatele sunt mai slabe. Am invatat sa fiu mai atent si sa ascult si respect parerea altor persoane din grup.

Ionut Tatucu
Hafele

Am fost placut impresionata din nou

M-a ajutat sa imi schimb perspectiva si sa vad echipa dintr-un alt punct. Am fost placut impresionata din nou de diversitatea noastra si de cat de mult ne ajuta diversitatea la a aborda/ rezolva situatii.

Gabriela Hum
ATU Consulting

Multumim Azimut!

Ma bucur ca am hotarat sa facem al 2-lea team building cu Azimut. Ca și la primul, am avut de invatat. Sunt profesionisti! Cu siguranta vom face si la anul! Activitatile alese au fost perfecte, ne-au facut sa realizam ce trebuie sa imbunatatim. Multumim Azimut!

Renata Bărăian
New York Dental

Testimoniale participanti alte sectoare

O experienta inedita

O experienta inedita, am reusit sa invat lucruri noi si creative cu o echipa foarte bine organizata si pregatita. Felicitari!

Catalin Pricope
Leaders for the Future

Va felicit, din nou

Dragii mei, vreau sa va felicit, din nou. Duminica am avut parte de cel mai profesionist teambuilding, de o echipa extraordinara care s-a ocupat de noi exemplar. Va apreciez pentru ca puneti suflet in ceea ce faceti si va dedicati intru totul. Sunteti niste oameni frumosi cu adevărat. Va multumim pentru toata munca depusa si pentru provocarile lansate. O sa recomand mereu Azimut Teambuilding ca fiind cea mai profesionista firma de teambuilding! Mulțumesc!

Diana Crisan
Coaching4You

Va recomand Azimut Teambuilding

Am participat la multe team buildinguri, chiar si in multinationale si in strainatate, dar Alex si echipa lui de la Azimut Teambuilding a reusit sa ma surprinda in mod pozitiv. A fost un moment excelent pentru cunoastere, crestere, distractie si relaxare. Daca vreti angajati care sa comunice mai bine, care sa devina mai productivi sau care sa fie mai motivati, va recomand team buildingul… iar daca vreti ca aceste lucruri sa va fie livrate la cel mai inalt nivel, atunci va recomand Azimut Teambuilding.

Lorand Soares-Szasz
Coaching4You

O experienta foarte placuta

A fost o experienta foarte placuta, am ras, m-am relaxat, m-am concentrat sa imi indeplinesc sarcinile si am incercat sa imi cunosc mai bine colegii de echipa. Multumim Alex! Stiu ca a fost munca multa pentru tine si echipa ta dar rezultatul de a strange managerii unui club de afaceri si de a-i integra intr-un teambuilding fara ca ei sa fie colegi in echipa zi de zi mi s-a parut ambitioasa si uite ce fain ti-a iesit. Felicitari! Cred ca fiecare dintre noi are macar o tema de casa in urma acestui teambuilding la care sa mediteze.

Andreea Muresan
IntegraHR