Povestea noastra


Viziune Azimut Happy Employees

Dezvoltam potentialul si bunastarea oamenilor si organizatiilor! 

Misiune Azimut Happy Employees

Sa transformam dezvoltarea echipelor intr-o stiinta.

Valori Azimut Happy Employees

Increderea defineste relatiile pe care le cream in interiorul si in exteriorul organizatiei. Respectam clientii nostri si protejam informatiile sensibile cu care intram in contact in procesul de dezvoltare al echipelor
Singurul mod in care putem sa dezvoltam relatii de castig-castig, este sa ne cunoastem.
In mod constant inovam, gasim noi metode, instrumente si sisteme care sa sustina dezvoltarea echipelor in organizatii. Generarea de solutii customizate este provocarea noastra preferata.
Orice experienta de invatare si de munca produce rezultate mai bune daca ne bucuram de proces si ne simtim bine.
Rezultatele si modul in care lucram definesc calitatea muncii noastre. De aceea ne place sa fim organizati, sa livram ceea ce am promis si sa respectam termenele limita.
Sustinem solutiile care au impact pe termen lung si creeaza valoare de durata

In incercarea de a atinge aceasta viziune si prin punearea in practica a acestor valori, am ajuns sa credem ca echipele eficiente produc bani, nu cheltuie. Experienta noastra in domeniu ne-a aratat ca investitia in echipa se dovedeste a fi cea mai eficienta alegere pe care un lider o poate lua.


Astfel ne-am concentrat in a dezvolta programe care sa creasca eficienta, productivitatea, angajamentul si motivatia echipelor si a angajatilor.

Masuram constant impactul pe care il avem si astfel putem sa iti aratam ca oferim programe si solutii care o sa iti aduca rezultatele dorite. Statistici pana in momentul de fata (2012-2017):

266

Programe

8860

Participanti

9.62

Scor trainer

9.42

Scor recomandare

9.26

Scor activitati

9.10

Scor obiective

Numarul mare de programe de team building organizate ne-a oferit sansa sa interactionam cu zeci de echipe din cele mai variate domenii.

Am lucrat cu echipe care erau entuziasmate, proactive, care erau deschise sa isi imbunatateasca performantele si care aveau oameni mandri de compania pentru care lucreaza. Totodata, fiecare dintre noi a interactionat si cu echipe in care tensiunea se simtea in aer, oamenii erau frustrati si se gandeau sa plece.

Observand aceste lucruri, ne-am dat seama ca fericirea la locul de munca trebuie luata in serios, pentru ca are efecte asupra productivitatii si sanatatii oamenilor. Asa s-a nascut programul Angajati Fericiti, un model unic de diagnosticare si dezvoltare a nivelului de fericire a angajatilor, care ofera solutii integrate si personalizate.