Szilárd KacsóLinkedIn-InBug-2CRev
General Manager
Sunt o persoana proactiva, interesata de Training, Teambuilding, Management Strategic, Antreprenoriat, Dezvoltare Organizationala, Educatie si Vanzari. Imi place sa-i dezvolt pe cei din jur, si acest lucru m-a determinat sa lucrez in training si teambuilding.
Citeste mai mult

Sunt un generalist, care se uita la poza de ansamblu si face legaturi intre diferite concepte, probleme si gaseste solutii. Imi place sa ma dezvolt in continuu, deoarece asa pot oferi cel mai mult celor cu care colaborez. Misiunea mea in viata este sa aduc o schimbare pozitiva prin schimbarea experientei de invatare prin care oamenii trec.

George MihaiuLinkedIn-InBug-2CRev
Online Marketing Specialist
Un sustinator al ideilor creative si revolutionare, cred foarte mult in ideea impactului adus de lucrurile mici facute cu drag. Ca si individ, sunt dedicat in a genera schimbare pozitiva in jurul meu, contribuind la dezvoltarea celor din jurul meu.
Citeste mai mult
Admir cel mai mult perseverenta, dedicarea si pasiunea afisata de persoanele cu care interactionez si care calitati merg in directia schimbarii in bine a societatii.
Absolvent in domeniul sociologiei, incerc sa dau contur ideilor din spatele nevoilor oamenilor. Am peste 3 ani de experienta de lucru cu organizatii de voluntariat si sunt pasionat de marketing si comunicare.
Florentina ȘipețeanLinkedIn-InBug-2CRev
Consulting Manager
Educatia, trainingul si procesele de invatare ale adultilor sunt o constanta a vietii mele profesionale, fie ca eram in mediul academic, nonguvernamental sau business. Imi place sa lucrez cu oamenii, vreau sa ma dezvolt, vreau sa ma gaseasca anii următori cu mintea deschisa si pregatita de actiune.
Citeste mai mult
Dupa cativa ani de cules de la oameni, mi-am dat seama ca a lucra in educatie si dezvoltare este doar o formula (invechită de altfel, dar uitata) de a da mai departe. Ma gandesc la oamenii care si-au deschis sufletul si mi-au daruit atat de multe la vremea lor, ar fi nedrept ca eu sa nu povestesc despre ei și altora. De atunci incerc sa fiu o legatura a oamenilor pe care i-am cunoscut cu oamenii pe care ii cunosc si sa spun mai departe vorba buna, de curaj, indrazneala si incredere.
Vlad ButLinkedIn-InBug-2CRev
Sales & Marketing Manager
Am o experienta de 7 ani in training si peste 5 ani in vanzari. Intotdeauna am incercat sa combin aceste 2 reale pasiuni in fiecare job pe care l-am avut pentru a maximiza rezultatele obtinute. Profesional am trecut prin toate stadiile de dezvoltare ale unui vanzator.

Citeste mai mult
Am inceput ca si agent de vanzari pentru o firma de publicitate dupa care am invatat ce sunt vanzarile corporate in telecomunicatii si constructii, pana la nivelul de management al unei companii.
In tot acest timp training-ul a fost ceva constant in viata mea dezvoltand training-uri pentru companiile in care lucram sau pentru alte companii de consultanta si team-building.
Motto-ul care ma ghideaza „Inteligent people solve problems, geniuses prevent them” m-a invatat sa fiu o persoana proactiva si sa tratez orice fac cu profesionalism. Incerc sa creez un curent influentandu-i in bine pe cei cu care interactionez si impartasind din experienta mea.
Ana-Maria VușcanLinkedIn-InBug-2CRev
PR & Customer Care Specialist
“Vrei mai mult de la tine!” acesta a fost si inca este sloganul care ma motiveaza.Sunt persoana dinamica, mereu in cautare de oportunitati de dezvoltare si dependenta de oameni. Experienta din mediul ONG mi-a deschis apetitul pentru training, teambuilding si performanta organizationala.
Citeste mai mult
Practica profesionala de pana acum mi-a demonstrat relevanta si importanta acestora atat pentru individ cat si pentru business.

Sunt fascinata de toate aceste procese si de aportul pe care le au in atingerea potentialului maxim al individului/echipei.
“Fa mai mult; zambeste des; viseaza indraznet; invata ceva din fiecare experienta sau de la fiecare om; implica-te; daruieste”. Acestea sunt atributele care ma fac sa iubesc meseria de trainer si pe care le regasesc in echipa frumoasa cu care lucrez.

Mădălina NastasăLinkedIn-InBug-2CRev
Sales Representative
Intotdeauna mi-a placut sa invat, sa aflu, sa stiu. Niciodata nu poti stii prea multe. Asadar dintotdeauna m-au atras mediile dinamice, care sa ma provoace la mai mult si sa ma indemne sa fiu in continuu proces de invatare.
Citeste mai mult
Mergand astfel pe acelasi fir logic, ce poate fi dinamic si provocator decat lucrul cu oamenii si nevoile etern schimbatoare ale acestora? Imi place sa ii observ, sa ii ascult, sa le raspund si sa raman cu zambetul pe buze dupa o conversatie frumoasa.
Tocmai de aceea, complet necaracteristic mie, ma trezesc dimineata de la prima alarma si ma gandesc cu drag la ziua pe care urmeaza sa o am, stiind ca va fi buna. De ce? Fiindca fac parte dintr-o echipa dedicata fericirii celor din jur, ambitioasa si care isi iubeste la nebunie misiunea.
Vlad HaiducLinkedIn-InBug-2CRev
Teambuilding Manager
Sunt un incurabil iubitor de lucruri frumoase si de progres. Nimic nu ma face mai fericit decat momentul in care vad ca lucrurile evolueaza in bine, iar ca eu am avut un raport in legatura cu asta. Prin urmare, prin team building consider ca ma indrept catre acest vis si astfel pun foarte multa pasiune in tot ceea ce fac.

Citeste mai mult
Am inceput sa tin teambuilding-uri in mediu ong, unde am descoperit cat de mult imi place acest lucru si am decis ca vreau sa fac asta pe viitor.
Laura BotaLinkedIn-InBug-2CRev
Research Specialist
Experienta ca facilitator in tabara de educatie prin aventura pentru copii “Viata” a fost momentul in care am realizat beneficiile educatiei experientiale si miracolul descoperirii potentialului in mine si in ceilalalti.
Citeste mai mult
De atunci am inceput sa ma focalizez pe gasirea experientelor care ma scot din zona de confort. Formarea in sociologie si experienta in resurse umane m-au ajutat sa inteleg si sa vad pe viu cum se structureaza relatiile dintre oameni si care sunt nevoile concrete ale acestora intr-o organizatie.
Cred ca iubirea si respectul pentru oameni si pentru munca realizata sunt ingredientele esentiale care duc la performanta, dar si in faptul ca cele mai bune idei ies la iveala cand lucreaza mai multe creiere la un loc.
Anastasia NoelaLinkedIn-InBug-2CRev
Research Specialist
Cine sunt? Creativitate si spirit analitic. Doua concepte care, la prima vedere, par a fi la poli opusi, ele sunt insa ceea ce ma reprezintă. Alimentată de o curiozitate innascută, am cautat mereu sa aflu si sa inteleg oamenii si lucrurile din jurul meu, sa fac conexiuni intre diferite idei si să gasesc solutii creative la probleme care altii nici nu știau că există.
Citeste mai mult
Tot din curiozitate fata de natura umana si secretele ei am ales Facultatea de Psihologie, a carei absolventă sunt. In cadrul acesteia am avut ocazia sa imi folosesc spiritul analitic, atitudinea obiectiva si atentia sportita la detalii, acestea fiind elemete cheie în cercetarea stiintifica. Ce ma motiveaza? Kaizen, un concept din cultura japoneza care inseamna imbunatatire continua în toate aspectele vietii, este si folosofia care mă ghideaza. Fiind o persoană puternic îndreptată spre rezultate, mi-am găsit perfect locul în echipa Azimut, o echipă de oameni cu dorinta constanta de a-i ajuta pe cei din jur, de a face lucrurile diferit, unde unde îmbunatatirea constanta este norma, nu exceptia.
Diana CostaLinkedIn-InBug-2CRev
Administrative Coordinator
Cred foarte mult în importanța educației în procesul de formare și dezvoltare al oamenilor. Sunt o persoana care pune un accent foarte mare pe procesul de educare și formare a persoanelor.
Citeste mai mult

Ceea ce mă face cea mai fericită, este momentul în care văd persoane tinere, mature, orientate înspre dezvoltare, învățare care au inițiativă, profită de fiecare oportunitate și își valorifică potențialul la cote maxime. Experiența în mediul ONG mi-a deschis multe oportunități, dar pe lângă acestea, cel mai important, am avut ocazia de a mă dezvolta într-un mediu multicultural, de a cunoaște diverse perspective și de a dobândi pasiunea pentru training și teambuilding.

Colaboram si cu:

Călin Mihalcea
LinkedIn-InBug-2CRev Livrare: training, teambuilding, consultanta

Sunt un individ activ cu o reala pasiune pentru training si vanzari.

Citeste mai mult

Imi place dimensiunea sociala a vietii si din acest motiv imi doresc ca fiecare interactiune cu oamenii din jurul meu sa fie una de calitate. Am o experienta de peste 9 ani in training si de 10 ani in vanzari.
Am inceput ca volunar intr-o organizatie de studenti si de atunci am trecut prin toate stadiile dezvoltarii unui trainer si a unui consultant. Am lucrat si am condus multe echipe, cunoscand succesul prin vanzarea de la asigurari de viata, la credite, la echipamente de constructii sau servicii financiare. In tot acest timp, trainingul a fost o constanta pentru mine si niciodata nu m-am oprit din a ma dezvolta pe mine, din a-i dezvolta pe cei de langa mine, dar mai presus de toate de a ma pregati constant in aceasta arie a invatarii. M-am specializat in vanzari, comunicare, abilitati de prezentare, leadership. Acum pot spune ca sunt pregatit, dar si in masura sa combin cele doua pasiuni ale mele pentru a oferi oricarui client un proces de invatare complet si foarte bine ancorat in realitatea fiecaruia.

Daniel Pop

Livrare: teambuilding

A imbina utilul cu placutul consider ca este una din cele mai mari provocari cu care se confrunta fiecare dintre noi!
Citeste mai mult

O persoana care lucreaza din placere si care are ocazia sa aplice tot ceea ce a invatat de-a lungul timpului la locul de munca consider ca sunt ingredientele necesare pentru a oferi mai departe servicii de calitate.

Spiritul de echipa mi l-am insusit in cadrul echipei de volei unde am inteles cat este de important sa te bazezi pe coechipieri, cum sa lucrezi practic, dar si cum sa reusesti cu ajutorul echipei. Mai tarziu am avut oportunitatea sa evoluez ca si membru in cadrul ONG-ului Cercetasii Romaniei, unde in decursul anilor am invatat ce inseamna in primul rand responsabilitatea. Aici am inteles cu adevarat ce inseamna sa lucrezi cu oamenii, dar şi sa le oferi un cadru optim in care sa isi petreaca timpul liber. Mai tarziu, in cadrul aceleiasi organizatii am devenit formator la nivel national, punand umarul la dezvoltarea cercetasiei in tara.
Ulterior, pasiunea mea pentru sporturile de aventura si pentru natura s-au combinat intr-un mod total neasteptat pentru mine deoarece am reusit sa imbin utilul cu placutul. Rezultatul? Acum sunt instructor de escalada si trainer in cadrul Azimut Teambuilding si sunt gata sa impartasesc in fiecare zi pasiunea mea pentru natura si pentru miscare.”

Ciprian Deak

Livrare: teambuildingLinkedIn-InBug-2CRev