Cu echipa in Valea Ariesului

Angajati FericitiLocatii Team buildingLeave a Comment

echipa

Ce au facut azimutii in ultimul week-end din iulie? Am fost cu echipa intr-o locatie de team building in Valea Ariesului unde, alaturi de cei 25 de participanti in program, am adus  ,,Cursa de la Le Mans” pe pamant romanesc.

Mai exact, locatia care ne-a gazduit a fost Casa Apuseana, aflata in com. Lupsa din jud. Alba. Aceasta se afla in Valea Ariesului, din muntii Apuseni, in vecinatatea manastirii Lupsa, fiind inconjurata de o panorama foarte frumoasa. Pensiunea de 3 margarete dispune de 17 camere, putand primi pana la 35 de persoane. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri, terasa de pana la 70 de persoane si loc de gratar, iar incaperea care serveste drept sala de conferinte este potrivita pentru grupuri de pana in 25 de persoane.

Zona este, fara doar si poate relaxanta si pitoreasca. Haideti insa sa vedem cat este de potrivita locatia pentru activitati de echipa. In primul rand, un mare avantaj al locatiei il constituie proximitatea fata de Cluj-Napoca- doar 105 km departare. La categoria avantaje trebuie neaparat sa amintim amabilitatea si disponibilitatea personalului, care au fost mereu deschisi si doritori sa ne ajute, aspect care poate contribui covarsitor la reusita unui team building. Pensiunea dispune de sala de conferinte, potrivita pentru grupuri mici, insa trebuie sa aveti in vedere faptul ca nu exista video proiector sau flipchart holder.  Un plus este si faptul ca exista spatii adiacente, precum terasa sau foisoare si un spatiu de gratar, in aer liber. Mancarea este buna, insa meniul nu este foarte diversificat.

Camerele sunt curate si au televizor in camera, insa acestea s-ar putea sa nu fie pe placul unor echipe mai pretentioase. Desi foarte pitoreasca, zona din imediata vecinatate a locatiei nu este potrivita pentru trasee sau activitati de outdoor adventure, fiind destul de abrupta si cu maracinis, noi folosind spatiile in aer liber ale pensiunii pentru activitati. De aceea, pentru aceasta locatie, recomandam cu precadere programe de soft outdoor sau indoor.

In concluzie, ne-a facut placere sa descoperim aceasta noua locatie. Daca sunteti in cautare de o pensiunea pentru team building, recomandam pensiunea Casa Apuseana echipelor pana in 25 de persoane, care dispun de buget mai limitat si care isi doresc o locatie in apropierea Clujului si isi doresc activitati de soft outdoor sau indoor. Noi ne-am simtit foarte bine la ei si tinem sa multumim personalului pentru implicare!

Sursa foto: www.casaapuseana.ro