Cu echipa la conac

Angajati FericitiLocatii Team buildingLeave a Comment

cu echipa la conac

Team building la conac? Adica sa mergem cu echipa la conac? Da! Am facut-o si pe asta! 🙂 Si a fost o experienta tare frumoasa despre care vrem sa va povestim si voua!

Iata-ne, asadar, la finalul lunii iunie, in drum spre Deva, pentru un program de team building, alaturi de echipa Steelcase Sales Research Network. Gazda programului a fost Conacul Archia, o locatie cu totul deosebita, afla la iesirea din Deva. Surpriza noastra a fost cu atat mai mare cu cat drumul pana la locatie nu da nimic de banuit. Dupa o zona de blocuri si case ajungi dintr-o data…intr-un alt peisaj: cel al ,,boierilor contemporani” .

Locatia dispune de 19 camere duble, fiecare cu un farmec aparte, deoarece fiecare camera are un blazon si o tematica. Maci, copaci, radacini, frunze, flori de camp sunt doar cateva dintre numele si sursele de inspiratie ale incaperilor. Camerele sunt frumoase, in tematica locului, avand toate utilitatile necesare, iar pentru noi, aerul conditionat a fost de un real folos. Restaurantul este, de asemenea foarte atent amenajat, tranpunandu-te intr-adevar in pielea unor boieri.

Din perspectia programelor de echipa, zona este foarte ofertanta, deoarece dispune de 10ha de teren pe care sunt amplasate, in 3 locatii diferite, 3 corturi de evenimente; la 10 minute de mers pe jos de locatie exista si o padurice, iar in jurul locatiei, spatiile verzi sunt nelipsite, fiind completate de prezenta cailor si a poneilor. Exista si o piscina in aer liber, iar internetul Wi-Fi poate fi accesat si din afara conacului. De asemenea, exista si o sala de conferinta, insa aceasta este potrivita pentru training -uri, de pana in 15 participanti. Aceasta are toate dotarile necesare, insa spatiul nu este foarte mare, mai ales ca incaperea este destinata in principal jocurilor.

Ne-a impresionat relatia cu persoana responsabila de organizarea evenimentelor – a fost foarte amabila si deschisa si ne-a ajutat in organizarea activitatilor, permitandu-ne accesul  in oricare spatiu am avut nevoie, fiind de asemenea, receptiva si la modificarile aparute in program. In relatia cu personalul locatiei, ne-ar fi placut ca ospatarii sa fi fost mai repeceptivi la micile intarzieri din program si sa nu fi fost atat de presanti in legatura cu faptul ca masa este gata. In schimb, mancarea a fost gustoasa si potrivita ca portie, iar micul dejun este variat, de tip bufet suedez.

In concluzie, Conacul Archia este o locatie care trebuie vizitata, cu siguranta. Din perspectiva activitatilor de echipa, recomandam locatia pentru grupuri mici, de pana in 30 de persoane si pentru programe de soft outdoor.

Experienta merita, cu adevarat! Le multumim pentru primire si asteptam cu drag sa revenim la Conac si sa vedem si restul camerelor decorate atat de frumos!

sursa foto: www.conacularchia.ro