CONCURS: Zoom IN on Swarovski

Angajati FericitiRecomandarea noastraLeave a Comment

Intr-o frumoasa si insorita zi de martie, prietenii nostri de la Chic Bijoux s-au hotarat sa grabeasca putin instalarea zambetelor si a fericirii de primavara si s-au gandit sa daruiasca stralucirea specifica de cristal Swarovski, cator mai multe persoane. Foarte chic! 🙂

Sa iti aratam despre ce vorbim mai exact:

 

Si mai exact de atat: este vorba de 5 seturi de bijuterii din cristale Swarovski, formate din cercei si pandative XIRIS rose sau spring. Aceste seturi vor fi oferite cadou si vin la pachet cu biletul tau la conferinta organizata de noi, Zoom IN.

Regulamentul campaniei

  • Perioada de desfasurare a campaniei este 29.03.2017-10.04.2017. Adica, in total 13 zile.
  • Persoanele care isi cumpara bilet la evenimentul Zoom IN, in aceasta perioada, pot primi GRATUIT un set de bijuterii (cercei+pandativ) din cristale Swarovski, oferite de Chic Bijoux.
  • Numarul total de seturi de bijuteri : 5 seturi
  • Alegerea celor 5 persoane care vor beneficia de aceste bijuterii, se va face in mod aleator prin tragere la sorti, in data de 10.04.2017. Desemnarea castigatorilor se va face prin intermediul random.org
  • Cele 5 persoane vor fi contactate de catre noi in data de 11.04.2017, prin intermediul email-ului sau a numarului de telefon.

AsaDAR (get it?), beneficiaza de aceasta oferta propunere si cumpara un bilet la editia de anul acesta a evenimentului Zoom IN si exprima-ti eleganta si stilul cu accesorii inedite, daruite de noi.

Afla mai multe detalii despre conferinta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *