Azimut EDUpedia
▶ Hub-ul Resurselor Online pentru Antreprenori 

 
Dezvoltarea eficienței personale prin intermediul educației integrative (online+offline). Îmbinând cursurile online cu materiale video și cu sesiuni de training în sală, Azimut EDUpedia te ajută să înveți noi trucuri și strategii validate științific și cu aplicabilitate în zona de antreprenoriat.
Vezi cum functionează!
#Descopăr
Sesiune de ONLINE MICROLEARNING despre o metodă simplă și rapidă de a da un refresh motivației proprii.
#Explorez  
LIVE WEBINAR despre alinierea priorităților și a deciziilor zilnice. Un spațiu de discuție a motivelor care stau la baza eficienței personale și cum se reflectă ele asupra afacerii noastre.
#Aplic 
WORKSHOP de eficiență personală în care aplicăm tehnici și instrumente pentru a monitoriza progresul și a ne atinge obiectivele antreprenoriale.
Nivel 1 din 3
         #Descopăr

Microlearning - o dimensiune de online learning
[ENG] Microlearning = a way of teaching and delivering content to learners in small, very specific bursts, that can be applied right away. The learners are in control of what and when they’re learning. 

Lecția de Microlearning: Descoperă care este principiul care stă la baza productivității zilnice urmărind următorul video animat! Durata: 4 minute
Întrebări la care răspunde sesiunea de microlearning 

✎ Ce spun principiile de psihologie comportamentală când vine vorba de eficiență?

✎ Care sunt lucrurile pe care le facem deja și care ne-ar putea ajuta să fim mai productivi?

Spoiler Alert: De ce avea bunica dreptate?㋡ 
Nivel 2 din 3
          #Explorez

EDUpedia Masterclass Webinar 
Pornind de la un model din sfera leadership-ului, vei fi ghidat printr-un proces de clarificare motivelor care stau la baza productivității și ce am putea face pentru a le accesa cât mai des. 

Tema: Transformă motivația în productivitate.

"Nu este atât de dificil să faci anumite lucruri pe cât este să decizi ce lucruri să faci."
KACSÓ SZILÁRD, CEO Azimut Happy Employees

Pornind de la un model din sfera leadership-ului, vei fi ghidat printr-un proces de clarificare motivelor care stau la baza productivității tale ca și antreprenor și ce am putea face pentru a le accesa cât mai des. 
Instrumente și metode pentru creșterea eficienței pe termen scurt.
Soluția pe termen lung: Modelul Motivației Totale.
Cum poți accesa cele 3 surse ale motivației tale? 
 
Folosim o platformă dedicată pentru webinarii care necesită înregistrare (nume, prenume, email). NU vom împărtăși datele tale de contact cu nimeni! 
Înscrie-te pentru a avea acces GRATUIT la webinar folosind formularul din video.
!Atenție: Recomandăm parcugerea sesiunii de Microlearning (Nivelul 1) pentru a putea înțelege mai bine conceptele ce țin de mecanismele motivației noastre. 
NIVEL 3 din 3
         #Aplic

Workshop: Strategii de Eficienta Personala

Aici vei avea acces la explicații concrete bazate pe principii științifice simple, dar care sunt de foarte multe ori neglijate. Vom lucra împreună pe creșterea productivității personale. 

Toate acestea în compania unui trainer și coach acreditat, cu experiență în zona de antreprenoriat.

Accentul este pus pe a LUCRA, deoarece focusul va fi pe strategii acționabile, și nu pe teorii și principii generale.
VREAU SĂ PARTICIP!
FAQs
Când va începe Workhop-ul?
Workshop-ul se va desfășura pe durata a două zile 17-18 aprilie 2018, în Cluj-Napoca, cate 3h pe zi, de la 5-8 p.m
 
Pot participa doar la Workshop fară să parcurg celelalte etape?
Desigur! Însă, pentru o înțelegere mai bună a conceptelor ce țin de productivitate în zona de antreprenoriat este de recomandat trecerea prin fiecare nivel.
Care-i treaba cu nivelurile?
Azimut EDUpedia este un concept de învățare care contribuie la dezvoltarea productivității antreprenorilor (și nu numai) prin intermediul educației integrative (online și offline). Nivelurile sunt etapele acestui tip de educație și îmbină materiale video, cursuri online cu training-ul în sală. Fiecare etapă dezvoltă un anumit tip de înțelegere ș aplicare a conceptelor de productivitate și eficiență personală. 

 
Dacă trec de fiecare nivel voi deveni un antreprenor mai bun?
Ei bine, aici depinde de tine și de cât ești dispus să investești la nivel de timp, efort și deschidere spre dezvoltare personală. Design-ul etapelor Azimut EDUpedia a fost gândit având în spate știința învățării la adulți și are la bază metode dovedite de a face pași spre o schimbare în bine a unui comportament. 
[bot_catcher]