Angajati mai motivati

Angajati FericitiImpresii din team buildingLeave a Comment

Angajati mai motivati

Programele lunii mai au avut ca scop angajati mai motivati, mai performanti si organizati in activitatea  lor. Si pentru ca fiecare echipa este diferita, precum si nevoile acesteia, interventiile noastre au fost adaptate in functie de aceste criterii. Ce a iesit? Haideti sa aflam!

Planificarea si organizarea activitatii

Stim cu totii ca stresul si demotivarea apar cu usurinta in momentele foarte aglomerate, cu multe task-uri si cu presiunea timpului si a termenelor limita. Pentru a diminua aceste situatii sau pentru a minimiza efectele lor negative, am creat trainingul de organizare si planificare a activitatii pe care l-am organizat alaturi de membrii echipelor Vibracoustic. Astfel, zilele petrecute impreuna ne-au ajutat sa intelegem si sa invatam cum putem sa ne organizam mai bine sarcinile si activitatile zilnice, care sunt,,hotii de timp”, cum ii putem elimina si, nu in cele din urma, am discutat despre planificarile intra si inter departamentale.

Activitati pentru echipe

Programele de team building sunt contexte perfecte pentru activitati de echipa care vizeaza obiective clare, utile pentru angajati: comunicare, colaborare, cunoastere, gestionarea conflictelor etc. Pentru clientii care isi doresc sa marseze pe comunicare, leadership si obiective individuale vs. obiective de echipa, recomandam cu caldura simularea de echipa ,,Ia Azimutul spre Everest”. Iata asadar ca finalul lunii mai (care de altfel este si o perioada potrivita pentru escaladarea Everestului) ne-a prins in aceasta ,,incercare” care s-a concretizat, intr-un program outdoor de activitati, alaturi de echipele Fraenkische Romania si Steelcase IT.

Asadar, cum putem avea angajati mai motivati? Prin intrventii customizate pe nevoile si caracteristicile fiecarei echipe in parte. Drept urmare, pentru echipele cu care am lucrat in luna mai, am mizat mai mult pe simulari de echipa si programe de training pentru planificarea si organizarea activitatii.

Luna mai a trecut, dar mai avem si alte programe pregatite pentru perioada urmatoare… 🙂

Autor:

Ana-Maria Trifan

Trifan Ana-Maria – PR & Trainer
Livrare: Teambuilding,Training
Email: anamaria.trifan@happy-employees.eu
LinkedIn